miercuri, 10 decembrie 2014

Fursecuri cu ovaz si stafide


Fursecuri cu ovaz si stafide
Ingrediente:
· 100 g unt
· 100 g zahar pudra
· 125 g zahar brun cu melasa
· 1 ou
· 60 ml lapte batut
· 200 g faina
· 1 lingurita bicarbonat
· 100 g stafide
· 200 g fulgi de ovaz
· 1 lingurita scortisoara



Preparare:
Preincalzim cuptorul la 180ºC/350ºF/gas 4. Acoperim doua tavi de cuptor cu hartie de copt.

Topim untul si il amestecam cu zaharul. Batem oul intr-un vas separat si il amestecam cu laptele batut. Adaugam toate ingredientele in vasul cu zahar si amestecam bine.

Punem compozitia in tavi cu ajutorul a doua linguri, lasand loc intre fursecuri. Lasam la copt timp de 20 minute sau pana se rumenesc si devin crocante.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu