Ingrediente:
200 ml lapte batut
1 ou
200 g faina
3 prize bicarbonat de sodiu
4 prize sare
150 g somon afumat
1 legatura patrunjel
200 ml lapte batut
1 ou
200 g faina
3 prize bicarbonat de sodiu
4 prize sare
150 g somon afumat
1 legatura patrunjel
1 conserva mica porumb
100 g masline fara samburi
100 g mozzarella
10 g Unt sau hartie de copt
100 g masline fara samburi
100 g mozzarella
10 g Unt sau hartie de copt
Preparare:
Ungem o tava medie cu unt sau o acoperim cu hartie de copt.
Punem intr-un vas laptele, oul, faina, bicarbonatul si sarea si amestecam pana se formeaza un aluat destul de moale. Intindem aluatul cu o spatula in tava pregatita. Peste aluat asezam somonul, maslinele tocate marunt, patrunjelul tocat si porumbul (scurs de lichidul din conserva). Pe deasupra radem mozzarella. Punem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 20-25 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu