Fursecuri cu rahat
Ingrediente:
200 g unt
80 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1 praf de cuisoare macinate
1 praf de ghimbir pudra
2 oua
260 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 praf de sare
100 g rahat
200 g unt
80 g zahar pudra
1 plic zahar vanilat
1 praf de cuisoare macinate
1 praf de ghimbir pudra
2 oua
260 g faina
1/2 lingurita praf de copt
1 praf de sare
100 g rahat
Mod de preparare:
Mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul, zaharul vanilat, cuisoarele si ghimbirul. Adaugam sarea si ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam treptat faina si praful de copt si amestecam pana obtinem un aluat moale.
Acoperim tava cu hartie de copt si turnam fursecurile cu ajutorul unui pos cu varf stelat. Adaugam cate o bucatica de rahat pe fiecare fursec si punem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 10-15 minute.
Mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul, zaharul vanilat, cuisoarele si ghimbirul. Adaugam sarea si ouale si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam treptat faina si praful de copt si amestecam pana obtinem un aluat moale.
Acoperim tava cu hartie de copt si turnam fursecurile cu ajutorul unui pos cu varf stelat. Adaugam cate o bucatica de rahat pe fiecare fursec si punem tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 10-15 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu