Timp 45 min
Ingrediente:
400 g iaurt gras
1 ou batut
1 ou si 2 galbenusuri
1 cupa pesmet
400 g carne de pui tocata
200 g branza feta
1/2 legatura marar
2 lingurite otet balsamic
50 g bacon prajit
Preparare:
Într-un bol mare, amestecam carnea cu 1 ou, pesmetul, mărarul și brânza. Asezonam cu sare și piper.
Ingrediente:
400 g iaurt gras
1 ou batut
1 ou si 2 galbenusuri
1 cupa pesmet
400 g carne de pui tocata
200 g branza feta
1/2 legatura marar
2 lingurite otet balsamic
50 g bacon prajit
Preparare:
Într-un bol mare, amestecam carnea cu 1 ou, pesmetul, mărarul și brânza. Asezonam cu sare și piper.
Formam chiftelele în biluțe mici.
Prăjim chiftelele 1-2 minute în putin ulei pana se rumenesc. Le transferam într-un vas pentru cuptor, încât sa intre toate într-un singur strat.
Amestecam oul rămas cu galbenusurile, iaurtul și oțetul, și turnam peste chiftele.
Lasam la copt 15 minute sau pana când se rumenește deasupra, la 180°C.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu