luni, 16 februarie 2015

Chiftele de pui cu iaurt la cuptor

Chiftele de pui cu iaurt la cuptor
Timp 45 min
Ingrediente:

400 g iaurt gras
1 ou batut
1 ou si 2 galbenusuri
1 cupa pesmet
400 g carne de pui tocata
200 g branza feta
1/2 legatura marar
2 lingurite otet balsamic
50 g bacon prajit
Preparare:
Într-un bol mare, amestecam carnea cu 1 ou, pesmetul, mărarul și brânza. Asezonam cu sare și piper. 
Formam chiftelele în biluțe mici. 
Prăjim chiftelele 1-2 minute în putin ulei pana se rumenesc.  Le transferam într-un vas pentru cuptor, încât sa intre toate într-un singur strat. 
Amestecam oul rămas cu galbenusurile, iaurtul și oțetul, și turnam peste chiftele. 
Lasam la copt 15 minute sau pana când se rumenește deasupra, la 180°C.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu