1 baton de vanilie
55 g zahar pudra
4 oua mari
500 ml frișcă lichidă
sare
4 batoane de Snickers (1 pentru ornat)
100 g ciocolata cu alune
Separăm ouăle, albușurile într-un bol și gălbenușurile în altul. Amestecăm gălbenușurile cu zahărul și semințele de vanilie, pana când se deschid la culoare. Batem frișca într-un bol separat și albușurile cu putină sare. Amestecam încet gălbenușurile cu frișca si albușurile bătute spuma tare.
Tocam mărunt 3 batoane Snickers și jumătate din ciocolată și le topim la bain-marie.
Punem jumătate din compoziția cu frișcă și ouă într-un vas pe care îl vom pune la congelator. Restul de compoziție îl amestecam cu ciocolata topita, iar aceasta o punem peste compoziția fără ciocolata și amestecam încet creând un aspect de marmură. Pe deasupra punem batonul de Snickers rămas și jumătatea de ciocolată, tocate mărunt. Dăm la congelator pentru 2 ore sau peste noapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu