vineri, 14 noiembrie 2014

Pui pe sticla

Pui pe sticla

Ingrediente:
1 pui
Sare
Piper
Pentru sos:
2 linguri pasta de roșii
1 linguriță muștar cu bobite
1 linguriță sos de soia
1/2 linguriță frunze coriandru uscate
1 linguriță oregano uscat
4-5 căței de usturoi pisați
Preparare:
Preîncălzim cuptorul la 200°C. Masam bine puiul cu sare și piper și îl așezăm în picioare pe o sticla umpluta cu apa 3 sferturi. Așezăm puiul în tava și îl băgăm în cuptor. Punem putina apa în tava ca sa nu se ardă zeama care curge din pui. Lăsăm la copt 1 ora și jumătate sau pana când iese zeama fără sânge dacă înțepăm puiul.

Pentru sos – amestecam toate condimentele și ungem puiul cu o pensula după ce s-a copt. După ce l-am uns peste tot, mai lăsăm 10 minute la cuptor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu